Congres Professioneel Zorgbestuur

11 april 2017, Eneco World Rotterdam

 

Is professioneel zorgbestuur gevrijwaard van modegrillen?

 

Besturen in de zorg vraagt om flexibiliteit, vooruitkijken en anticiperen. De spelregels zijn veranderlijk, financiers en samenwerkingspartijen ook. Anno 2017 streven we naar zorg die lokaal, dicht bij patiënten, verleend wordt. Van de instelling naar de community. Als het even kan proberen we zorgverlening zelfs te voorkomen. Dit heeft consequenties voor alle betrokkenen, ook voor u! Welke impact hebben dergelijke ontwikkelingen op uw vak? En wat betekent dit voor uw professionaliteit? 

 

Tijdens het congres Professioneel Zorgbestuur reflecteren we op ontwikkelingen in de besturing van de zorg en brengen we inhoud en reflectie bij elkaar. 

 

 

Word geïnspireerd door de visie van topbestuurders én de drie genomineerden van de Zorgvisie Zorgmanager van het jaar award en hoor als eerste wie de winnaar wordt! 

 

Inschrijven

Prijsinformatie

Het is niet meer mogelijk in te schrijven voor dit evenement. Klik op de link hieronder voor een overzicht alle komende evenementen.

Partner

 

Download hier de brochure van het congres Professioneel Zorgbestuur:

Uitreiking Zorgvisie

Zorgmanager van het jaar 2017

award

Deel online

     


Word partner van dit event en kom in contact met managers en bestuurders in de zorg! Neem vrijblijvend contact op met Mark van der Kooij | 
T 06 - 42 20 42  31 | E mark.vanderkooij@bsl.nl