Executive seminar 'Zorgallianties van de toekomst'

18 april 2017, Landgoed Zonnestraal Hilversum

Wat wordt de nieuwe rol van uw ziekenhuis? Waar moet u op focussen? Wat besteedt u uit? Welke samenwerkingen spelen er? En hoe richt u die in?


Ziekenhuizen in Nederland moeten van koers veranderen. De toonaangevende positie van het ziekenhuis is niet langer vanzelfsprekend en overleven kan alleen bij het inslaan van nieuwe paden. Met als meest belangrijke: het aangaan van nieuwe soorten allianties met partijen buiten de klassieke zorgketen en het aanscherpen van de samenwerkingen binnen de zorg.


Maar wie neemt de regie van een systeemvernieuwing? Zorgverzekeraars lijken dit niet aan te durven, en ook de politiek loopt zich nog niet warm. Nu ziekenhuisfusies niet langer het juiste middel voor alle zorgen blijken, zijn innovatieve partnerships nodig. Vooral ook buiten de klassieke zorgketen: in medtech, farma, life science en ICT.

 

 

"Via partnerships wordt de beste expertise van buiten ingezet, met nieuwe varianten van ‘sharing’: van taken, verantwoordelijkheden, risico’s, kosten, opbrengsten. Wij noemen dit intelligent insourcing - één van drie nieuwe concepten voor de nieuwe tijd die op ons af stormt."

Anna van Poucke - Sectorleider Health & Partner, KPMG

 

 

Kom naar het executive seminar en leer:

  • Hoe u kunt investeren in de flexibiliteit van uw ziekenhuis
  • Over trends en ontwikkelingen op het gebied van allianties in de zorg
  • Hoe anderen het doen: U krijgt een overzicht van diverse praktijkverhalen uit het binnen- en buitenland én vanuit de gezondheidszorg en het bedrijfsleven
  • Hoe u kunt innoveren binnen uw ziekenhuis
  • Tijdens het drie-gangen-diner is voldoende tijd om te netwerken en kennis uit te wisselen

 

 

Tijdens deze editie van het Zorgvisie Executive Seminar gaat Zorgvisie samen met KPMG op zoek naar inspiratie zodat u als zorgexecutive straks een leeg ziekenhuis leidt, maar toch zeer succesvol bent!

 

 

Inschrijven

Prijsinformatie

Het is niet meer mogelijk in te schrijven voor dit evenement. Klik op de link hieronder voor een overzicht alle komende evenementen.

Kennispartner

Accreditatie

Dit congres is geaccrediteerd  voor

3 punten bij Accreditatie Bureau 

Algemene Nascholing (ABAN).

Whitepaper

Download hier de gratis whitepaper 'zorgallianties van de toekomst'.

                                  

Tweet mee!

Gerelateerde congressen